Hajunpoistokäsittely

Hajunpoistokäsittely Espoo, Helsinki, Vantaa

Auton sisälle saattaa ajoittain tulla epämiellyttävää hajua ilmastointijärjestelmästä. Tällöin olisi hyvä suorittaa desinfiointi, jonka tarkoituksena on puhdistaa jäähdytyskenno ja ilmakanavat.

Käsittely poistaa ikävät hajut ja jättää autoosi raikkaan tuoksun

Hajunpoistokäsittely poistaa hometta ja itiöitä, parantaa sisäilman laatua, neutralisoi ikävät tuoksut ja poistaa allergeeneja. Käsittely ei tuota kemikaalijäämiä tai muita haitallisia yhdisteitä, joten autoosi jää raikas tuoksu.

Ilmastointihuollot, tarkastukset ja korjaukset

Vuosien kokemuksella

Ilmastointi vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä. Järjestelmän paineistettu kaasu saattaa vuotaa hiljalleen tiivisteistä ja tällöin ilmastoinnin teho heikkenee. Samoin voiteluaineena järjestelmässä käytetty öljy vaatii tarkastusta ja täyttöä. Huollon yhteydessä ilmastointijärjestelmään lisätään väriaine, jolloin mahdolliset vuodot selviävät helposti. Näin säästetään jatkossa työaikaa ja kustannuksia vianhaussa sekä korjauksissa.

Auton sisälle saattaa ajoittain tulla epämiellyttävää hajua ilmastointijärjestelmästä. Tällöin olisi hyvä suorittaa desinfiointi, jonka tarkoituksena on puhdistaa jäähdytyskenno ja ilmakanavat. Ilmastointilaitetta on pyrittävä käyttämään kokoajan säännöllisesti lyhyen aikaa myös talvella, jotta järjestelmä säilyttää toimintakykynsä.

Käytössämme on myös uusien ilmastointilaitteiden huoltokalusto R1234YF.

Huom. Ilmastointihuollon 89€ tarjoushinta edellyttää ajan varausta tämän lomakkeen kautta.

Hinta sisältää 200g kylmäainetta, sekä uuteen, että vanhaan järjestelmään. Lisäkylmäaine R134 10€/100g, R1234YF 25€/100g.

Yhteydenotto

    Huoltis Konala, HelsinkiRJV Autohuolto, HelsinkiHuoltis Suomenoja, EspooHuoltis Tapanila, HelsinkiHuoltis Pitsku, Helsinki